Vedtægter

Vedtægter for RK88
Ræveklubben af 1988

Foreningens Navn:  Ræveklubben af 1988 (RK88)

Hjemsted:              6230 Rødekro

Formål:  På pæn jægerlig vis at begrænse ræveantallet i Danmark

Bestyrelse:     Formand:                Peter Kohberg

                                 Kasserer:               
Kurt P. Karlsen           

                Sekretær:               Jesper Fink

                                                     Ejgil Jürgensen

                                                              Roeland Schultz        

                                                    Jakob Chr. Duus

                                                                                                                                                                   




Disse 6 ovennævnte er selvbestaltede og står aldrig valg.
Bestyrelsen konstituerer sig selv.

Medlemmer:   Alle med gyldigt jagttegn og bosiddende i Sønderjylland og accepteret af et flertal i bestyrelsen kan optages i klubben.

Medlemmer kan udmelde sig til en 1. februar.   

§ 1

Foreningsåret går fra 1. februar til 31. januar. Ved tilmelding og optagelse i klubben betales kr. 150,00. Der udleveres et medlemsbevis (ræveemblem), der altid bør bæres synligt på samtlige jagter, ved paroler og vildtparader. Har man i sæsonen skudt forbi til ræv bæres emblemet med gul filtbaggrund. Har man skudt ræv, bæres emblemet med rød filtbaggrund   

§ 2

Når man i jagtsæsonen nedlægger en ræv i kongeriget Danmark skal dette meddeles bestyrelsen og man skal bære emblemet med rød baggrund. Hvis man i kongeriget Danmark, i jagtsæsonen yder et forbiskud til ræv skal dette ligeledes meddeles bestyrelsen. 

§ 3

Alle medlemmer har melde- ("sladre") pligt!

§ 4

Forbiskud til ræv koster kr. 100,00, forudsat at man selv melder hændelsen til bestyrelsen, bliver hændelsen imidlertid anmeldt af vidner (se §3) koster forseelsen kr. 200,00. Såfremt bestyrelsen ikke er til stede, har skytten 2 søgnedage efter afgivet skud til skriftligt at meddele forbiskuddet til et bestyrelsesmedlem.

§ 5

Medlemmer har pligt til at bære medlemsbeviset synligt til den årlige generalforsamling. Såfremt dette ikke sker, tilrettes bod på kr. 100,00 der afregnes prompte.

§ 6

Bortkomne medlemsbeviser kan erstattes hos kassereren for kr. 150,00.

§ 7

Bestyrelsen kan uden varsel ekskludere et medlem ved ikke-jægerlig opførsel, eller på anden vis udøve mangel på etikette der stiller RK88 i et dårligt lys. Opførsel der mishager bestyrelsen medfører ligeledes eksklusion. Indbetalte kontingenter, bøder etc. refunderes ikke. - Afgørelsen kan ikke ankes.

§ 8

Foreningens midler går til fornødenheder ved afholdelse af møder, generalforsamlinger, rævejagter og etablering af kunstgrave. Medlemmerne vil blive indkaldt til hjælp ved nedgravning af kunstgrave.

§ 9

Ordinær generalforsamling afholdes i februar/marts måned. Ikke fremmødte medlemmer får ingen del i de midler, der er afsat til denne. Hvert medlem, der har meldt/sladret "skudt forbi" til ræv i afvigte sæson, skal på generalforsamlingen holde ca. 2 min. foredrag om, hvordan det dog kunne ske: at skyde forbi! Foredraget skal efterfølgende afleveres skriftligt til bestyrelsen, og indeholde oplysninger om sted, vejr og vind, rævens  flugt, skudafgivelse etc. etc.

§ 10

Spørgsmål til bestyrelsen kan kun stilles skriftligt. Disse vil blive behandlet på et lukket bestyrelsesmøde. Bestyrelsen er frit stillet, om den vil besvare sådanne.

§ 11

På generalforsamlingen udnævnes årets RÆVEKONGE, som er det medlem, der i sæsonen 1. sept. til 31. jan. har leveret flest ræve med færrest afgivne skud. - Denne skal ligeledes berette om hændelserne.

§ 12

RK88´s medlemmer kan til enhver tid indstille emner til nyt medlemsskab. Alle emner skal godkendes af den fungerende bestyrelse og optages på følgende generalforsamling.


§ 13

Hvert år bliver der udsat en flydende præmie til det medlem, der først skyder en ræv i sæsnonen 1. sept. - 31. januar. Denne vil blive overrakt på generalforsamlingen.

Sådan vedtaget på bestyrelsesmødet den 23. januar 1995.

Revideret og godkendt på bestyrelsesmøde den 6.02.2023

Peter Kohberg (formand)

Jesper Fink (sekretær)

Kurt P. Karlsen (kasserer)

Erik Frederiksen, Gerth Møller, Ejgil Jürgensen, Jakob Chr. Duus

























                     

Overskrift 1

Nyeste kommentarer

10.03 | 16:25

Husk at møde op til riffelindskydning den 28.04.2022 kl. 1...

01.10 | 08:36

Gravjagter i januar måned 2020: 08.01., 15.01. 22.01. og 29.01. Mødest...

09.08 | 16:37

Tusind tak til RK88 og ikke mindst formand Peter for den flotte kurv, som ...

22.03 | 15:31

Tak til bestyrelsen - og ikke mindst Gerth - for en vellykket og hyg...